Kiaušiniai, jų morfologinė struktūra, technologija
25 skaidr.
Ištrauka
lKiaušinio struktūra yra tobula, jame yra visų maisto medžiagų; lKiaušinius galima vertinti maistiniu, biologiniu ir energetiniu atžvilgiais. lMaistiniu požiūriu – jame optimaliu santykiu yra pasiskirstę baltymai, riebalai, angliavandeniai, neorganinės medžiagos bei vitaminai. Nustatyta, kad kiaušinis savo maistingumu atitinka apie 40 g mėsos, 120-150 g pieno, 4-5 proc. patenkina suaugusio žmogaus paros baltymų, riebalų, neorganinių medžiagų, o vitaminų – 10-30 proc. lTaip pat kiaušinis yra visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų bei riebalų šaltinis;
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 25 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Baltijos jūra
Biologija
Prezentacija
2009 m.
suodziai
Kryžiažodis. Dujų ir maisto medžiagų judėjimas organizme
Biologija
Referatas
etysar
Naujos technologijos organų transplantacijoje
Biologija
Referatas
2013 m.
chewbacca
Genų technologijos
Biologija
Prezentacija
2015 m.
rasto_darbai
Atramos ir judėjimo sistemos
Biologija
Konspektas
2016 m.
vaivast
Mikroorganizmų reikšmė anglies junginių apytakai gamtoje
Biologija
Prezentacija
2011 m.
redzina
Ateities genų terapija - retrovirusų technologijos
Biologija
Prezentacija
2015 m.
sanna