UAB “Alanta” paslaugų technologinė analizė
Ištrauka
Turizmas – viena svarbiausių šalies ekonomikos šakų. Viešbučiuose, moteliuose, svečių namuose, kaimo turizmo sodybose bei parduotuvese, maitinimo įmonėse sukuriama daug darbo vietų.
Vyraujant dideliai konkurencijai viešbučių ir restoranų sektoriuje svarbiausi įmonės sėkmę užtikrinantys veiksniai būtų šie: gerai paruoštas ir kvalifikuotas personalas bei gerai apgalvotas paslaugų tiekimas. Todėl ypatingas dėmesys turi būti skiriamas parduoti gerą paslaugą, paslaugos problemoms, šių problemų nustatymui bei sprendimui.
Turizmas tikriausiai būtų neįmanomas be transporto, specializuotų parduotuvių, prekiaujančių tik tai vietovei būdingais suvenyrais, laisvalaikio organizavimo, nuomos ir daugelio kitų paslaugų, kurias teikia įvairiausios įmonės. Dauguma iš jų tikisi gauti kuo didesnį pelną, pvz: viešbučiai ir restoranai.
Turinys
- 1 Įvadas2
- 2 Įmonės gamybos apžvalga3
- 2.1 Pagrindiniai duomenys3
- 2.2 Gamybos (paslaugų) apžvalga4
- 2.3 Naudojami įrengimai, prietaisai ir įrankiai6
- 2.4 Darbuotojų kvalifikacija6
- 2.5 Žaliavų, medžiagų, paslaugų tiekėjai10
- 2.6 Vartotojai10
- 2.7 Pagrindiniai konkurentai10
- 3 Pasirinktos paslaugos teikimo technologija11
- 3.1 Paslaugos tiekimo fazės ir tipas11
- 3.2 Apgyvendinimo paslaugos schema12
- 3.3 Procesų ir operacijų detalizavimas12
- 4 Išvados ir pasiūlymai gamybos procesų technologijai tobulinti13
Reziumė
- Autorius
- meduolis
- Tipas
- Kursinis darbas
- Dalykas
- Pramonė ir gamyba
- Kaina
- €7.32
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 17, 2012
- Publikuotas
- 2010 m.
- Apimtis
- 16 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų