Testo atsakymai. VIKO VVF 2015

14 psl. / 1400 žod.

Ištrauka

Restoranas pasižymi puošniu interjeru, pagal stilių parinktais indais, stalo įrankiais ir aptiesalais.• Valgiaraštis turi būti pakankamai įvairus, gerai apgalvotas, turi būti pateikiamas platus šaltųjų ir karštųjų patiekalų asortimentas, didelis vynų pasirinkimas, pakankamai desertinių patiekalų.• Panaudojamos įvairios žaliavos, gaminami sudėtingi patiekalai.• Lankytojus aptarnauja padavėjai, kai kurie patiekalai baigiami ruošti lankytojų akivaizdoje.• Restoranuose maitinami konferencijų dalyviai, vyksta pobūviai, rengiami verslo pietūs, klubo narių susitikimai.KAVINĖ:• maitinimo įmonė, skirta pavalgyti, išgerti kavos, arbatos.• Kavinės interjeras taip pat atitinka pasirinktą kryptį ar pavadinimą, tačiau yra paprastesnis.• Kavinės valgiaraštis gali būti kuklesnis, tačiau turi būti platus karštųjų gėrimų, konditerijos gaminių, saldžiųjų patiekalų asortimentas.• Valgiaraščio pradžioje turėtų būti pateikiamas kavų asortimentas ir desertiniai patiekalai.• Lankytojus dažniausiai aptarnauja padavėjai.• Kavinės gali būti bendro pobūdžio arba specializuotos• Specializuotos kavinės – tai cukrainės, ledainės, kavinės vaikams.• Cukrainėse siūlomas ypač platus įvairių konditerijos gaminių asortimentas – tortai, pyragaičiai, sausainiai, bandelės su įdarais. Konditerijos gaminiai dažnai čia pat ir kepami.• Ledainėse pateikiamas platus ledų ir gaiviųjų gėrimų asortimentas.• Ledai patiekiami su įvairiais priedais, taip pat ledus galima gaminti vietoje. Galima pasiūlyti lankytojams ir pieno kokteilių.


Turinys

  • Mokėti apibūdinti atskirus maitinimo įmonių tipus.
  • Nurodykite kavinės ir restorano skirtumus
  • 3. Nurodykite kavinės ir baro skirtumus.
  • 4. Aptarnavimo darbuotojo aprangos ir higienos reikalavimai vyrams
  • 5. Aptarnavimo darbuotojo aprangos ir higienos reikalavimai moterims.
  • 6. Kaip konsultuosite lankytoją priimdami užsakymą?
  • 7. Kokie patiekalai tinka prie raudono vyno? Vyno pateikimo temperatūra, taurės.
  • 8. Kokie patiekalai tinka prie balto ir rožinio vynų? Vyno pateikimo temperatūra, taurės.
  • 9. Kokius gėrimus rekomenduosite prie kavos ir arbatos?
  • 11. Kaip bendrausite, jei svečias skundžiasi atšalusiu patiekalu?
  • 12. Kaip bendrausite jei svečias skundžiasi lėtu aptarnavimu?
  • 13. Atsiskaitymas su lankytoju kreditine kortele.
  • ir t.t.

Reziumė

Autorius
jekaterina9633
Tipas
Konspektas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€1.67
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 17, 2017
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
14 psl.

Susiję darbai